Παιδικό διήμερο στο φεστιβάλ της Εργατικής Λέσχης 7-8 Ιούλη, ΚΕΠ Ν. Ιωνίας

Το τριήμερο 7/8/9 Ιουλίου η Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας «Υδραγωγείο» διοργανώνει το 3ο Φεστιβάλ της, με κεντρικό σύνθημα:

Συλλογική Οργάνωση,  Αλληλεγγύη,  Αγώνας
Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων αυτών, την Παρασκευή 7/7, και το Σάββατο 8/7 στις 5μμ, στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου Νέας Ιωνίας (ΚΕΠ-Πατριάρχου Ιωακείμ 4, δίπλα στον σταθμό ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας), θα πραγματοποιηθεί και φέτος, όπως και πέρσι το εργαστήρι ζωγραφικής!

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί ένα έργο-έκπληξη, με τη βοήθεια του δασκάλου μας Vicente  που όλα αυτά τα χρόνια μας στη λέσχη μας βοηθά και μας καθοδηγεί για να φτιάχνουμε όμορφες ζωγραφιές (και όχι μόνο…) 

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε, και ας μην έχετε ζωγραφίσει ποτέ, και μπορείτε να καλέσετε και τους φίλους σας να βοηθήσουν…

 

 

Επίσης, την Παρασκευή 7/7, στις 7μμ, στον ίδιο χώρο   (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, δίπλα στον σταθμό ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας), θα πραγματοποιηθεί παράσταση κουκλοθεάτρου: Θαλασσινή περιπέτεια.

Ένα ψαράκι με κίτρινες βούλες κι ένας “μικρός καπετάνιος”, ο Διονύσης, ταξιδεύουν… Σ’αυτό το όμορφο ταξίδι στη θάλασσα, συναντούν το δελφίνι, τον κάβουρα, τον πειρατή με το καράβι του, τη γοργόνα, αλλά όχι αυτόν που αναζητούν… τον Ντίκι. Άραγε θα καταφέρουν ποτέ να τον βρουν; Το σίγουρο είναι ότι θα ανακαλύψουν έναν πολύτιμο θησαυρό, αυτόν της φιλίας!

Με τις κούκλες της Αγγελικής Μπατζάκη, που με πολύ μεράκι και αγάπη κατασκευάζει μόνη της!

 

Μπορείτε να δείτε το συνολικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

Δείτε επίσης:

This entry was posted in Δραστηριότητες, Εκδήλώσεις, Ζωγραφική, Θέατρο, Πολιτισμός