Ομάδα Εκπαιδευτικών

Στην ομάδα εκπαιδευτικών της λέσχης, συνεργαζόμαστε συνάδελφοι από όλο το φάσμα της εκπαίδευσης: μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Καθηγητών (ΣΕΦΚ), μέλη της τοπικής ΕΛΜΕ και των δασκάλων (εκπαιδευτικοί του δημοσίου), καθώς και αδιόριστοι εκπαιδευτικοί και συνταξιούχοι.

Στο πλαίσιο του στόχου της εργατικής λέσχης για τη δημιουργία δικτύων έμπρακτης στήριξης και αλληλεγγύης, ώστε να μην μείνει κανείς μόνος του στη κρίση, καλούμε όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, χαμηλόμισθους, υποαπασχολούμενους, να συνεισφέρει ο καθένας όπως μπορεί, διαθέτοντας τον χρόνο και την εμπειρία του, στην οργάνωση αυτών των δικτύων.

Εμείς από τη μεριά μας από τον Φεβρουάριο του 2013 προσφέρουμε με πολύ ενθουσιασμό, στον χώρο της Εργατικής Λέσχης Νέας Ιωνίας, ενισχυτική διδασκαλία και στήριξη σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Ελάτε να γνωριστούμε με σας και τα παιδιά σας, να μιλήσουμε για τα σοβαρά προβλήματα της εκπαίδευσης, να συζητήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε, για να τα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Γιώργος Π.
email: giorprou@gmail.com