Παρέμβαση στο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στην Καλογρέζα

Πραγματοποιήθηκε τηνΠαρασκεύη 13/3  το απόγευμα 2ωρη παρέμβαση στο σούπερ μάρκετ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ της Καλογρέζας, επειτα από κάλεσμα της Εργατικής Λέσχης Νέας Ιωνίας, προκειμένου να δημοσιοποιηθεί η εκδικητική απόλυση της Ελένης Σ, εργαζόμενης για 15 περίπου χρόνια σε καταστήματα της εταιρίας. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν εργατικές συλλογικότητες και συλλογικότητες  της γειτονιάς μας, ενώ έγινε  ενημέρωση με ανακοινώσεις σε καταναλωτές, περαστικούς και υπαλλήλους του μαγαζιού, για την απόλυση της Ελένης Σ.  Η συμπαράσταση κόσμου που ερχόταν να ψωνίσει και μετά την ενημέρωση επέλεξε να μην το κάνει, δίνει δύναμη στο αγώνα μας.

Απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψη της εργαζόμενης Ελένης Σ.. Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις:

  • Το Σάββατο 14/3 στις 7μμ, στο κατάστημα του Χολαργού (Περικλέους 56)
  • Την Παρασκευή  20/3 στις 8.30 π.μ. στη συγκέντρωση συμπαράστασης στην Επιθεώρηση Εργασίας Αγ. Παρασκευής (Λ. Μεσογείων 427)

Η συλλογικότητα είναι το όπλο μας!  Με αγώνες σπάμε την εργοδοτική τρομοκρατία.

DSC_0137DSC_0138

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΥΓ.  Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι η εταιρία φρόντισε να καλέσει από νωρίς την αστυνομία, η οποία παρακολουθούσε την κινητοποίησή μας σε κοντινή απόσταση από το κατάστημα, αλλά κυρίως την παρουσία σεκιούριτι και μπράβων με πολιτικά οι οποίοι βρίσκονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της παρέμβασής μας μέσα στο κατάστημα.

Δείτε επίσης:

This entry was posted in Αλληλεγγύη, Δραστηριότητες, Εργατικά, Παρεμβάσεις Λέσχης