• Καμία Κυριακή εργάσιμη! – Ο ελεύθερος χρόνος είναι δικαίωμα

Προβολή 20/6, στις 9μμ, “Φτάσαμεεε!!!” του Σταύρου Τσιώλη

ftasameΟ Σταύρος Τσιώλης συνεχίζοντας στην πορεία της δημιουργίας του μας καταλήγει στο “Φτάσαμε”, ένα σουρεαλιστικό ταξίδι μέσα στον κόσμο του, ένα κόσμο χωρίς πρωταγωνιστή, σαν μια αρχαία κωμωδία στην οποία υπάρχει μόνο ο θίασος.

Οι κλασικές εμμονές του με τους οργανοπαίχτες , την μούσα του τον Μπακιρτζή, μπλέκονται με την ποιο καυστική κρητική στη σύγχρονη νεοελληνική πραγματικότητα.

Απλά άλλη μια απολαυστική ταινία του.

Αύγουστος και ο Μίμης, ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στη Λιβαδειά, αναζητά ορχήστρα επ’ ευκαιρίας του Μεγάλου Συνεδρίου Ελληνοαμερικανών Ομογενών στους Δελφούς. Πολλοί είναι αυτοί που καταφθάνουν να διεκδικήσουν το πόστο μεταξύ των οποίων μουσικοί και τραγουδιστές με ονόματα όπως Γιάννης Ζουγανέλης, Αννα Παναγιωτοπούλου, Παύλος Κοντογιαννίδης, Ταμίλα Κουλίεβα, Κωνσταντίνα, Χρήστος Τσάγκας, Μάκης Κοντιζάς, Αργύρης Μπακιρτζής, Ελένη Φιλίνη, Πάνος Σκουρολιάκος και Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Διαφορετικοί χαρακτήρες με πάθος για τη ζωή, γνωστοί και άγνωστοι μεταξύ τους μπλέκονται σε ένα πολύχρωμο μωσαϊκό σε μια καλοκαιρινή κωμωδία των επαρχιακών νυχτερινών κέντρων!

Δείτε επίσης:

This entry was posted in Δραστηριότητες, Πολιτισμός, Προβολές