• Καμία Κυριακή εργάσιμη! – Ο ελεύθερος χρόνος είναι δικαίωμα

Αυγουστιάτικη προβολή, Τετάρτη 20/8/2014 στις 21:00. “Κάφες και Τσιγάρα”

Συνεχίζουμε το θερινό σινεμά στη λέσχη. Αυτή την Τετάρτη προβάλλουμε την ταινία “ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΑ”. Όπως πάντα, στις 21:00, στην βεράντα μας!
Σας περιμένουμε!
Αγγλικός Τίτλος: Coffee and Cigarettes
Είδος: Κωμωδία, Μουσική, Δραματική
Διάρκεια: 95′
Γλώσσα: Αγγλικά, Γαλλικά
Χώρα: Η.Π.Α., Ιαπωνία, Ιταλία
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 29/10/2004
Σκηνοθεσία: Jim Jarmusch
Σενάριο: Jim Jarmusch
Ηθοποιοί: Roberto Benigni (Roberto), Bill Murray (Bill Murray), Steve Buscemi (σερβιτόρος), Cate Blanchett (Cate / Shelly), Iggy Pop (Iggy ), Tom Waits (Tom), Alfred Molina (Alfred), Steve Coogan (Steve)
coffee_low

Απ’ την ταινία πέρασαν καν και καν: Roberto Benigni, Bill Murray, Cate Blanchett, Iggy Pop, Tom Waits, Steve Coogan… Όλοι τους με έναν καφέ και ένα τσιγάρο στο χέρι, γύρω από ένα τραπέζι, πρωταγωνιστές 11 ιστοριών. Με τις κούπες τους να μη στερεύουν ποτέ και τα τασάκια να γεμίζουν συνεχώς αποτελούν μια νέα γενιά, τη γενιά του καφέ και του τσιγάρου. Καπνίζουν όταν πίνουν, πίνουν όταν καπνίζουν, άλλοτε cool, άλλοτε νευρικοί και αμήχανοι, αποζητούν κάποιον να μιλήσουν. Να του πουν για τον Tesla και για τον διαβολικό αδερφό του Elvis (The King). Καθημερινά πράγματα δηλαδή. Έλα όμως που δεν καταλαβαίνονται. Νομίζουν πως ένας καφές και ένα τσιγαράκι σε φέρνουν πιο κοντά. Αμ δε…”

Coffee and Cigarettes (2003) HQ trailer

Δείτε επίσης:

This entry was posted in Δραστηριότητες, Πολιτισμός, Προβολές