Για τον φίλο Βασίλη Κοντομήτρο

kontomitrosΤο απόγευμα τις Κυριακής 15 Φλεβάρη έφυγε ο φίλος και αγωνιστής Βασίλης Κοντομήτρος. Ο Βασίλης ήταν ενεργό μέλος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου μας και πάντα πρώτος στους αγώνες και δίπλα στους συναδέλφους του.

Δυστυχώς δεν μπόρεσε να είναι κοντά μας, εξαιτίας της προσωπικής του μάχης με την «επάρατη νόσο». Μια μάχη που την έδωσε και αυτή με την λεβεντιά που πάντα τον χαρακτήριζε. Όσοι όμως είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε, έστω και για λίγο, ξέρουμε πως ήταν και θα είναι δίπλα μας, στους μικρούς και τους μεγάλους μας αγώνες ενάντια στην αδικία και την εκμετάλλευση.

Μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην συντρόφισσα της ζωής του Σούλα και στις κόρες του Νάσια και Νάντια, και να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την χειρονομία τους να δώσουν αντί στεφάνου, οικονομική ενίσχυση τόσο στην Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας «Υδραγωγείο» όσο και στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Ιατρείο/Φαρμακείο Ν.Φιλ/φειας – Ν.Χαλ/δονας – Ν.Ιωνιας & γύρω περιοχών. Μία χειρονομία σύμφωνη με την πορεία και την στάση ζωής του Βασίλη.

Αντίο Βασίλη.

Δείτε επίσης:

This entry was posted in Ανακοινώσεις