• Καμία Κυριακή εργάσιμη! – Ο ελεύθερος χρόνος είναι δικαίωμα

Πρόσκληση της ομάδας εκμάθησης ελληνικών σε δάσκαλους/ες και αλληλέγγυους/ες

Σε έναν κόσμο όπου η καθημερινότητα γίνεται όλο και πιο βάρβαρη, οπού εντείνεται ο αποκλεισμός ανθρώπων από την εκπαίδευση αλλά και από κάθε κοινωνικό δικαίωμα και δημόσιο αγαθό, τα φαινόμενα του ρατσισμού και του φασισμού αυξάνονται ραγδαία!

Στο πλαίσιο αυτό η Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας-υδραγωγείο συνεχίζει για δέκατη συνεχή χρονιά μαθήματα ελληνικών σε πρόσφυγες και μετανάστες, χωρίς αντίτιμο, προσπαθώντας έμπρακτα να σπάσει τους αποκλεισμούς που μας επιβάλλονται.

Στόχος μας αφενός είναι η εκπαιδευτική υποστήριξη με δωρεάν μαθήματα ατόμων που δέχονται αποκλεισμούς από το ίδιο το κράτος, τόσο οικονομικούς όσο και θεσμικούς,   αλλά  παράλληλα  και η γνωριμία, η επικοινωνία και η ανταλλαγή προβληματισμών μεταξύ ανθρώπων που φέρουμε διαφορετικές πολιτισμικές ταυτότητες αλλά ταυτόχρονα έχουμε κοινά συμφέροντα.

Τα τμήματα θα είναι αρχαρίων και προχωρημένων

Καλούμε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να συμβάλλει στην διεξαγωγή των μαθημάτων ως δασκάλα ή δάσκαλος, να επικοινωνήσει μαζί μας, δηλώνοντας τη συμμετοχή του στην εκμάθηση ελληνικών, ώστε να αρχίσουν να λειτουργούν τα τμήματα.

Δεν απαιτείται κάποιου είδους κατάρτιση, παρά μόνο διάθεση, υπομονή και ταξική αλληλεγγύη.

Τηλ. Επικοινωνίας : 6940980810

email: elni.ydragogeio@gmail.com

Δείτε επίσης:

This entry was posted in Αλληλεγγύη, Δωρεάν Μαθήματα, Ελληνικών