• Καμία Κυριακή εργάσιμη! – Ο ελεύθερος χρόνος είναι δικαίωμα

Δωρεάν ενισχυτικά μαθήματα λυκείου στην Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας “Υδραγωγείο”!

Η εργατική λέσχη Ν. Ιωνίας “Υδραγωγείο” κλείνει τα 6 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της και συνεχίζει, να παρέχει ενισχυτικά μαθήματα χωρίς χρηματικό αντίτιμο σε μαθητές και μαθήτριες   λυκείου.

Πιστεύοντας πως η διδασκαλία των σχολικών μαθημάτων δεν πρέπει να περνάει από τον καταναγκασμό και την επιβολή πειθαρχίας, αλλά από την ελεύθερη επιλογή των μαθητών και μαθητριών στο να συμμετέχουν, να παρακολουθούν και να μελετούν τα μαθήματά τους, συνεχίζουμε πάνω στην ίδια επιλογή συνεργασίας με τις μαθήτριες και τους μαθητές μας, ελπίζοντας πως και αυτή τη χρονιά θα καταστήσουμε το μάθημα μια (αρκετά πιο…) ευχάριστη διαδικασία. Συνεχίζουμε στο να ακούμε τα παιδιά μας και όχι μόνο να μιλάμε, στο να μην τα εξαναγκάζουμε, μα στο να τα πείθουμε. Στην παροχή των μέγιστων περιθωρίων έκφρασης, σκέψης και δημιουργίας, όχι μόνο για το μάθημα, όχι μόνο για το σύνολο αυτών, μα για όλη την εργατική λέσχη.

Και για τη φετινή χρονιά λοιπόν θα λειτουργήσουν τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας από 10/9 για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου (και στις τρεις κατευθύνσεις) και από 1/10 για τη Β’ και την Α’  Λυκείου

Όσοι/-ες μαθητές/-τριες επιθυμούν να εγγραφούν, παρακαλούμε, για τον καλύτερο προγραμματισμό της διάρθρωσης και των ωρών κάθε τμήματος, ας μας ενημερώσουν το συντομότερο δυνατόν στο τηλέφωνο 6973089911 ή μέσω e-mail στη διεύθυνση elni.ydragogeio@gmail.com .

Δείτε επίσης:

This entry was posted in Αλληλεγγύη, Γυμνάσιο - Λύκειο, Δωρεάν Μαθήματα