• Καμία Κυριακή εργάσιμη! – Ο ελεύθερος χρόνος είναι δικαίωμα

Μποϊκοτάζ στη Κόκα- Κόλα

cokecan
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Η πολυεθνική ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ 3 Ε έδειξε για μια ακόμη φορά ότι  «πιστεύει σε ένα καλύτερο αύριο».  Γι’ αυτό λοιπόν προσπαθεί να διώξει και τους τελευταίους εργάτες από το εργοστάσιο της Πάτρας, κλείνοντάς το οριστικά.

 

Οι μάσκες έπεσαν. Η διεύθυνση της πολυεθνικής δίνει τα τελευταία χρόνια ρεσιτάλ επιχειρηματικού κυνισμού, απολύοντας διαρκώς  εργαζόμενους, κλείνοντας εργοστάσια, μεταφέροντας την έδρα της στην Ελβετία, όπου και φορολογείται, προσπαθώντας να παραπλανήσει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες με μεγαλόστομες διακηρύξεις περί επενδύσεων  στην  Ελλάδα.

 

Στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης απεργούμε εδώ και 131 ημέρες με βασικό αίτημα την επαναλειτουργία του εργοστασίου και την ακύρωση των απολύσεων.  Κύριο όπλο μας είναι το κάλεσμα προς το καταναλωτικό κοινό να μποϊκοτάρει τα προϊόντα της Κόκα Κόλα.  Και οι καταναλωτές συμμετέχουν δίνοντας σε όλους μας την πίστη ότι ο αγώνας μας στο τέλος θα δικαιωθεί.

Στεκόμαστε δίπλα  στους συναδέλφους της Πάτρας,  γιατί ο αγώνας μας είναι και αγώνας τους και τους καλούμε  να διεκδικήσουμε αγωνιστικά-μαχητικά  τα δίκαιά μας  και να ακυρώσουμε στην πράξη τα   σχέδια της πολυεθνικής.

Πηγή: Χρονικό Coca Cola

Δείτε επίσης:

This entry was posted in Εργατικά, Σωματεία