ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ 9-14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑΣ ΕΛΕΝΗΣ Σ.

Ανακοίνωση από εργαζόμενοι -ες στο εμπόριο

ΑΦΙΣΑ

Ο αγώνας για την άμεση επαναπρόσληψη της συναδέλφισσας Ελένης Σ συνεχίζεται και κλιμακώνεται. Η ανυποχώρητη στάση της απολυμένης συναδέλφισσας απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία της εργοδοσίας είναι αυτή που εμπνέει όλους όσους συγκροτούν την Συνέλευση Αλληλεγγύης στην απολυμένη συναδέλφισσα Ελένη Σ και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις για την άμεση δικαίωσή της.

Η Συνέλευση Αλληλεγγύης στην απολυμένη συναδέλφισσα Ελένη Σ που συγκροτείται από εργαζόμενους -ες στο εμπόριο, σωματεία, εργατικές συλλογικότητες, συνελεύσεις κατοίκων και συλλογικότητες οργανώνει τις παρακάτω κινητοποιήσεις:

  • Σάββατο 7/3 στις 11 π.μ. | Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από κατάστημα Χολαργού απ’ όπου απολύθηκε η συναδέλφισσα Ελένη Σ.
  • Εβδομάδα πανελλαδικών δράσεων στα καταστήματα του ΑΒ Βασιλόπουλου από 9 ως 14 Μαρτίου.
  • Δευτέρα 9/3 στις 9.30 π.μ | Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της διοίκησης του ΑΒ Βασιλόπουλου στη λεωφόρο Σπατών 81 στο Γέρακα (πρόσβαση με 301, 302, 314, 319 από Δουκίσσης Πλακεντίας, Α5 από κέντρο, 305 από Νομισματοκοπείο).
  • Τρίτη 10/3 στις 8.30 π.μ | Συγκέντρωση συμπαράστασης στην απολυμένη συναδέλφισσα έξω από την επιθεώρηση εργασίας Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 427).

Καλούμε τα σωματεία στο χώρο του εμπορίου να στηρίξουν ενεργητικά τον αγώνα της συναδέλφισσας και να εκδώσουν ψηφίσματα συμπαράστασης. Καλούμε κάθε σωματείο, εργατική ομάδα, συνέλευση κατοίκων και συλλογικότητα να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα ενάντια στις απολύσεις, την εργοδοτική αυθαιρεσία και την εκμετάλλευση στο χώρο του εμπορίου αλλά και σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο εργασίας, σε κάθε γειτονιά.

Απευθύνουμε κάλεσμα αγώνα σε όλους τους αγωνιζόμενους και τις συλλογικότητές τους ανά την Ελλάδα να στηρίξουν την εβδομάδα πανελλαδικών δράσεων 9-14/3 με κινητοποιήσεις και δράσεις.

Για επικοινωνία orthostasia@yahoo.gr

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ/ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
orthostasia.wordpress.com

Δείτε επίσης:

This entry was posted in Αναδημοσιεύσεις, Εργατικά, Εργατικό Κίνημα